Jippi – birøkter Sigve vant rettsaken mot de fisefine hyttenaboene sine! Rettferdigheten har seiret ihvertfall i denne saken, og motstanderne hans ble også idømt å betale hans saksomkostninger. Les mer på “Fevennen”.

Huffameg da. Er det mulig? Jeg har min fisefine hytte her på Sørlandet, også finnes det bier her! Ikke bare det at de flyr rundt og samler nektar til deilig honning som jeg får kjøpt i butikken, men de drider faktsik bittebittesmå bielorter nesten sånn cirka overalt!

Herregud! Hvor dum går det an å bli? På Hidra ved Flekkefjord har en familie vært birøktere i 80 år uten problemer med det – men nå er birøkteren saksøkt av noen fisefine hytte-eiere på grunn av at biene drider! Kanskje en ide for meg også? Jeg har nemlig hytte rett ved siden av noen store jorder – og der går det KYR. Hvor stor er en kuruke i forhold til en bielort? Tja, endel millioner ganger større tenker jeg.

Nei her i landet (på sørlandet kanskje) så skal ikke de fastboende drive med noe som helst annet enn å behage de som kun er tilstede noen få ganger i året. Stakkars feriefolk da, de får jo ødelagt hele sørlandsidyllen sin!

Jeg heier på birøkteren jeg, Sigve Bård Jacobsen, stå på! Du fortjener å vinne så det synger! Også elsker jeg duften av honning, surringa av flittige bier og ideen med å sanke av naturen det naturen byr på.

HER fant jeg opprinnelsen til mitt blogg-innlegg.

sint_bie-3

(Det flotte bildet av en sinna bie, urettferdig behandla da, stjal jeg på nettet)

Og til uka begynner rettsaken i Lister tingrett. De har faktisk satt av 3 dager til denne saken, og jeg skal følge godt med. Selvfølgelig heier jeg på birøkteren, og hvis han taper så må det være noe riv ruskende galt med dommerne.

Tips oss hvis dette innlegget er upassende