Så er plutselig et helt år gått. Null-ti forsvinner snart med et smell, og vi må venne oss til å skrive et nytt tall – 2011. Hvordan det skal sies bryr meg midt på ryggen, jeg kommer til å si null-elleve slik som jeg har vent meg til :)

Har det skjedd noe spesielt i år? Tja, det har vel det – men jeg ser fremover jeg og venter på blanke ark nye muligheter. Nyttårsløftet jeg lagde meg i fjor på denne tida har gått sånn så som så. “Jeg skal rose noen hver dag!. Det har jeg faktisk ikke klart, men veldig mange av dagene har jeg klart det. Mange flere enn om jeg ikke hadde hatt dette løftet. Så det tror jeg at jeg fortsetter med, og jeg skal bli bedre hele tida.

rose 1

Det er faktisk ganske lett å rose andre – bare prøv så finner du raskt ut at dette sprer seg litt også, og alltid får man noe bra tilbake, et ekte smil, et takk eller kanskje til og med ros tilbake. Det er bra det!

innboks

Åpnet hotmailen min isted, og det var litt spooky. 666 uleste mail i innbiksen,  på årets aller siste dag. Nå betyr ikke det tallet (Dyrets tall/Number of the beast) noe særlig for meg siden jeg verken er overtroisk eller religiøs, men jeg har jo hørt om det da. Også bryr jeg meg litt om tall, pussige tall og tall som fasinerer. Jeg leser alltid på bilskiltene når jeg er ute og kjører, og hvis det dukker opp feks en tallrekke som er likt et telefonnummer jeg kjenner til så blir jeg glad. Det gøyeste er når tallrekken er lik fra begge kanter, heter det palindrom tro? Sikkert samme grunn til at jeg elsker bøkene til Dan Brown (DaVincikoden + + ).

Blogging har det ikke blitt så mye tid til i året som er gått, tregheten her var sikkert delaktig i min dalende bloggelyst. Men adventskalender fikk jeg da laget, omenn noe spesiell. Men kanskje lysten til å blogge har økt proposjonalt med farten på VGB – det skal du se! (upps, det rimte).

I kveld blir det å spise god mat, sikkert litt multitasking mellom pc og tv, bekymre seg litt for den yngste poden som i år har lov å både kjøpe fyrverkeri, sende det opp og til og med har lappen på bil! Han er en fornuftig gutt og har lovet å bruke beskyttelsesbriller, men likevel er man da litt bekymra. Vi har omtrent byens fineste utsikt til fyrverkeriet – men her er meldt kuling så det er ikke sikkert vi får se så mye likevel. Jeg skal ihvertfall prøve å få tatt noen flotte bilder, så i morgen (eller til neste år he he) blir det muligens fyrverkeri her.

Så vil jeg bare takke alle, bloggere og ellers alle som har tittet innom her i løpet av året, for et innholdsrikt år, takk for alle kommentarer og stjerner og klemmer og alt – også ønsker jeg et riktig godt nytt år til alle!

blomst

Tips oss hvis dette innlegget er upassende