Ha-ha-ha. Nå lurte jeg deg. Tenk at du kikker på en håndarbeid/perle/hobby-blogg – også helt uten at du ville det. Det er ikke verst altså.

Men overskriften er sann. Har strikka denne veska av hamp-tau, som kommer ifra planten som også kan nytes som hasj. Mye mer fornuftig å strikke veske, så får jeg plass til mine vanlige røykesaker, nemlig Petterøes rullings.

Treperlene som er på veska var trehvite, men etter en omgang med varmepistol + polering med bivoks/terpentin, så ble det litt mer liv i dem. Alt på veska har en "mening". Perlene nederst på lokket holder lokket på plass, så slapp jeg å lage et feste. Raden med perler nederst i hjørnet er trådendene som egentlig måtte festes. Men på denne måten så slapp jeg å feste trådene – og fikk litt pynt på. Lurt å være bedagelig – eller hva?

Veska er foret (ubleket lerret), og har lomme til mobilen og jobbnøkler. Temmelig fornøyd er jeg, og kostnadene? Ga vel en tier for hvert tau-nøste på Upstairs, og brukte nøyaktig 2. Litt for treperlene og litt for karabinkrok. Foret fikk jeg av min mor – og jobben var gjort på et par timer.

Hamp

Ratix.no Rating

Tips oss hvis dette innlegget er upassende